قهوه ساز 5 کاره کاراجا Hatir Plus Mod


کشور سازنده: ترکیه

توان مصرفی: 1385 وات (توان کلی)

ظرفیت مخزن قهوه ترک: 350 میلی لیتر

ظرفیت قوری: 750 میلی لیتر

جنس قوری: شیشه

قابلیت گرم نگهدارنده: ندارد

عملکرد اتوماتیک: دستگاه بصورت خودکار آب را از مخزن پشتی به مخزن شیشه ای منتقل می‌کند و پس از دم کشیدن با صدا هشدار می‌دهد و سنسورها آن را خاموش می‌کنند.

زمان دم کشیدن: حدود 15 دقیقه.

برند محصول: دسته: برچسب: برند:

توضیحات

قهوه ساز کاراجا مدل 5 کاره Hatır Plus Mod

 

ساخت کشور ترکیه – طعم اصیل قهوه ترک با غلظت و کف عالی رو با قهوه ساز جدید کاراجا تجربه کنید !

قهوه ترک ، قهوه با شیر ، شیرکاکائو ، هات چاکلت، جوشاندن شیر ، دم کردن چای و دم کردن قهوه یا (فیلتر قهوه) رو حالا با این دستگاه 5 کاره کاراجا میتونید تهیه کنید !

قدرت 1385 وات مخزن لیوانی قابلیت تهیه 5 فنجان قهوه

این دستگاه 2 مخزن دارد که یکی در سمت راست و یکی در سمت چپ میباشد که سمت چپ دستگاه مخصوص دم کردن چای و قهوه دمی یا فیلتر قهوه میباشد و همچنین سمت راست دستگاه مخصوص تهیه قهوه ترک و قهوه با شیر و شیرکاکائو و هات چاکلت و همچنین جوشاندن شیر میباشد.

دم کردن چای و قهوه که با مخزن سمت راست دستگاه انجام میشود به راحتی هرچه تمام تر برای حاضرسازی طراحی شده بطوری که شما درب بالایی مخزن رو باز میکنید ( همونطور که در عکسها مشخص میباشد ) و آب رو به داخل مخزن پشتی اضافه میکنید و چای یا قهوه رو داخل فیلتر مخزن شیشه ای میریزید و دکمه Filter kahve یا çay demleme رو میزنید دستگاه بصورت اتوماتیک آب رو از بالا و مخزن پشتی وارد مخزن شیشه ای میکند و کم کم چای و قهوه شما دم میکشد و بعد از این مراحل با صدا به شما هشدار حاضر شدن رو میدهد و بصورت اتوماتیک سنسورهای قطع کننده دستگاه آن را خاموش میکنند.این مراحل دم کردن طی 15 دقیقع انجام میشود.

اما قسمت سمت چپ دستگاه کارایی متفاوتی دارد شما آب و قهوه یا شیر با قهوه رو به مخزن لیوانی شکل دستگاه اضافه میکنید و با توجه به نوشیدنی ای که میخواهید درست کنید دکمه مورد نظرتون رو انتخاب میکنید که پایینتر کامل توضیح داده میشود.حدودا 1 دقیقه بعد دستگاه با صدای هشدار آماده سازی شمارو از حاضر شدن قهوه یا نوشیدنی ای که با شیر میخواستید مطلع میکند و سنسور های دستگاه اتوماتیک دستگاه رو خاموش کرده و از سرریز شدن قهوه جلوگیری میکنند. البته باید همیشه به این مسئله دقت داشته باشید که روی مخزن لیوانی شکل دستگاه یک مینیموم و ماکسیموم درنظر گرفته شده که باید فقط تا اون محدوده شیر یا آب + قهوه اضافه کنید که این مینیموم و ماکسیموم برای تهیه قهوه ترک با آب و تهیه قهوه یا نوشیدنیهای دیگر با شیر متفاوت میباشد.

برای تهیه قهوه ترک : közde Türk Kahvesi

برای تهیه قهوه با شیر یا انواع نوشیدنی با شیر : sütlü içecek hazırlama

برای جوشاندن شیر : süt ısıtma

برای دم کردن چای : çay demleme

برای دم کردن قهوه (فیلتر قهوه) : Filter kahve

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قهوه ساز 5 کاره کاراجا Hatir Plus Mod”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *